Voor 18.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Tel: 085-2500088  Ma-Vr.: 9:00-18:00

Suggesties of klachten

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. 
Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan ook per reguliere post en/of telefonisch.
Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:
Circle Line BV
Kwekerijweg 2c
3709JA ZEIST
Tel. nr: 085-2500088 (Ma t/m Vr van 9.30u tot 17.30u) 
E-mailadres: Klantenservice@circleline.nl
KvK-nummer: 65844068
BTW-identificatienummer: NL8562.84.051.B01

Na ontvangst van uw klacht ontvangt van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 1 werkdag na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/.').


Suggesties

Heeft u een suggestie over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren of heeft u een suggestie over de uitbreiding van ons assortiment, mail ons op klantenservice@circleline.nl. In de meeste gevallen hoort u direct van ons en ondernemen we actie om aan uw wensen te voldoen.

Wij waarderen uw bijdrage
Circle Line BV hecht waarde aan uw inbreng en zal daar indien mogelijk direct naar handelen.

<div class="col-main2">
<div class="col-main-box">
<h1>Suggesties of klachten</h1>
<h2>Wij waarderen uw bijdrage</h2>
<p><strong>Duo P. webshops &amp; exploitatie BV hecht waarde aan uw inbreng en zal daar indien mogelijk direct naar handelen.</strong></p>
<p><strong>Suggesties</strong><br />Heeft u een suggestie over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren of heeft u een suggestie over de uitbreiding van ons assortiment, mail ons op <a href="mailto:klantenservice@xlcommerce.nl">klantenservice@XLcommerce.nl</a>. In de meeste gevallen hoort u direct van ons en ondernemen we actie om aan uw wensen te voldoen.<br /><br /><strong>Klachten</strong><br />Heeft u een klacht? Laat het ons weten! We zullen alles binnen onze macht&nbsp;ondernemen om uw klacht te verhelpen en om u weer tevreden te krijgen <a href="mailto:klantenservice@xlcommerce.nl">klantenservice@XLcommerce.nl</a></p>
<p>Met veel plezier en enthousiasme staan we u te woord of zijn we u (weer) van dienst!</p>
</div>
</div>